ОУ Гео Милев“ в село Белозем, Община Раковски, кметство Белозем, читалище

...
ОУ Гео Милев“ в село Белозем, Община Раковски, кметство Белозем, читалище
Коментари Харесай

Училище в село Белозем организира международен конкурс за детска рисунка

ОУ „ Гео Милев “ в село Белозем, Община Раковски, кметство Белозем, читалище „ Просвета – 1909 “,  Федерация на природозащитните сдружения „ Зелени Балкани “ и Католическа черква „ Свети Франциск от Асизи “ провеждат интернационален конкурс за детска рисунка на тема  „ Животът на един щъркел “.
Прочетете още
РЕГЛАМЕНТ
Цел
Целта на състезанието е поощряване на децата за креативна и самостоятелна изява. Да открива, разпространява и подкрепя развиването на надарените деца, креативната им изява и персонална позиция в региона на изобразителното изкуство.
Изисквания
Условия за присъединяване:
Право на присъединяване в състезанието имат деца и възпитаници от 5 до 18-годишна възраст от учебни заведения, извънучилищни звена, читалища, клубове, школи и др.Рисунките да бъдат по един брой за създател.Формат 35/50.Техники – ограничавания няма.На гърба на всяка рисунка да има следната информация:Трите имена на детето/ученика;Възраст;Адрес, телефон на образователното заведение/школа, клуб или на ученика;Име на преподавателя;Телефон за кореспонденцияКласирането ще се извърши в три възрастови групи
Първа възрастова група – от 5 до 9 години

Втора възрастова група – от 10 до 14 години

Трета възрастова група – от 15 до 18 години
Рисунките   НЕ се връщат.
 

Краен период за изпращане на творбите:   26 април 2024 година

 

 

НАГРАДИ:

Три огромни награди в трите възрастови групи и награди за второ и трето място в трите групи. Участие на класираните преди всичко в особено събитие по време на Фестивала на Белия щъркел в с. Белозем, който обичайно се организира през м. май всяка година.

Най-добрите рисунки ще бъдат показани на галерия по време на фестивала.

Специални награди, обезпечени от ОУ „ Гео Милев ”, с. Белозем, Община Раковски и Федерация на природозащитните сдружения „ Зелени Балкани “.

Отчитането на състезанието ще бъде оповестено през  м. май 2024 година  по време на фестивала на Белия щъркел в с. Белозем,  в уеб страницата на ОУ „ Гео Милев “, с. Белозем и на Facebook страницата на учебното заведение.

Всеки участник би трябвало да попълни и изпрати:
Декларация за единодушие на родителите – да се разпечата и подпише; Декларацията за единодушие на родителите се изпраща по пощата, дружно с рисунката в един общ плик на адрес: с. Белозем, обл. Пловдив,  ул. „ Родопи ” № 40, ОУ „ Гео Милев ”. 
 

За контакт и повече информация:

Мария Благоева - координатор, тел.: 0897478220
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР